Ingatlan ajánló program

Nincs ideje megmutatni a kiadó lakását a jelentkezőknek? Nincs ideje a bérlővel találkozni? Nincs ideje ellenőrizni és befizetni a számláit? Fél, hogy lelép a bérlője fizetés nélkül?

Név *
Email *
kerem_a_kezelest

Kezeltesse az ingatlanát egy porfi csapattal.

  1. Lépjen velünk kapcsolatba!

    Munkatársunk 1 munkanapon belül visszahívja. Ehhez kérem töltse ki a regisztrációt és kattintson az adatok elküldése gombra.
  2. Visszaigazolást küldünk

    Kérésének rendszerünkbe történt rögzítésről e-mailben visszaigazolást küldünk. Amennyiben megadja a telefonszámát is, kollégánk felkeresi telefonon időpont egyeztetés miatt.
Ha szeretne nyugodtan aludni, és nem izgulni, hogy a bérlők fizetnek-e, rendesen viselkednek-e, egyben van-e még a lakása, be van-e fizetve a villanyszámla, vegye igénybe szakértő segítségét. Amennyiben szeretné, hogy ismerőseinek, családtagjainak ingatlan ügyekben tanácsot adjuk, kérjük ajánljon minket.

 

Stark Mónika
LPO Szolgáltató Kft.
ügyvezető

Több, mint 20 éve segítek az embereknek, ma már munkatársaimmal együtt, eladni a lakásukat, megvenni álmaik otthonát, irodáját, ingatlant bérelni vagy kiadni és ha befektetésként vásároltak, kezelni azt anélkül, hogy nekik oda kelljen rá figyelni. Nagy öröm számomra mikor látom, hogy az embereknek ingatlanokkal kapcsolatos vágyaik és álmaik a Lakáspont Ingatlan segítségével valósulnak meg.

 

Nekünk írták

"Köszönöm  a tájékoztatást, nagyon meg vagyok elégedve a munkátokkal. Hétfőn érkezem Budapestre, bemegyek az irodátokba elszámolni. Nagyon megkönnyítitek az ügyintézést..."

P. László

"mindent ti intéztek helyettem, a legnagyobb megelégedettségemre. Nem is tudom, ki a bérlő, és részemről ez teljesen rendben van így. Köszönöm, hogy megkérdeztél, továbbra is élvezitek a feltétlen bizalmamat.... "

R. Betti

Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH- 91925/2015

További információt kaphat a kezelésről itt: ingatlan-kezeles-budapesten