Tudsz eladó ingatlant Budapest Belvárosában?

Az ajánlásoddal rögzített ingatlan tulajdonosával felvesszük a kapcsolatot, felmérjük az ingatlant, amennyiben kölcsönös a bizalom, szerződést kötünk, rögzítjük adatbázisunkba és sikeres üzletkötés esetén százezer forintot adunk neked az információért. Ha nem akarsz regisztrálni, kérd meg az ismerősödet, hogy hívjon Ő fel minket. Amennyiben egy Budapest Belvárosában található ingatlan tulajdonosa megbíz minket az értékesítéssel rád hivatkozva, egy ingyenes ingatlan fotózással ajándékozzuk meg. Sikeres értékesítés esetén az energetikai tanúsítványt is ajándékba kapja.


Az ajánlás menete:

  1. Regisztrálj az ingatlan ajánláshoz!

    Ajánlásaidat nyilvántartjuk. Ehhez töltsd az ajánlói regisztrációt és kattints az Ajánlani szeretnék gombra.
  2. Visszaigazolást küldünk

    Az ajánlói rendszerünkbe történt rögzítésről e-mailben visszaigazolást küldünk.
  3. Ajánlj ingatlant!

    Kattints a visszaigazoló e-mailünkben küldött aktiváló linkre és máris ajánlhatsz ingatlant. Az általad felvitt adatokat rögzítjük és sikeres üzletkötés esetén értesítünk, hogy átvehesd a százcezer forintos jutalmadat.

Ajánlói regisztráció

*Kötelező mező
Ajánlani szertnék
Adataidat bizalmasan kezeljük
Már regisztráltam, feltölteni szeretnék

Amikor bármelyik ajánlásod végeredményeként irodánk közvetítési vagy tanácsadási jutalékot kap, megillet téged a 100.000 Ft jutalékunk, melyet nagy hálával és köszönettel fogunk átadni.

 

Stark Mónika
Lakáspont Ingatlan

Több, mint 20 éve segítek az embereknek, ma már munkatársaimmal együtt, eladni a lakásukat, megvenni álmaik otthonát, irodáját, ingatlant bérelni vagy kiadni és ha befektetésként vásároltak, kezelni azt anélkül, hogy nekik oda kelljen rá figyelni. Nagy öröm számomra mikor látom, hogy az embereknek ingatlanokkal kapcsolatos vágyaik és álmaik a Lakáspont Ingatlan segítségével valósulnak meg.

 

Rólunk mondták

"Két hetem volt, hogy eladjam Budapest belvárosi lakásomat. Az egyik ismerősöm ajánlotta Mónikát, aki 5 napon belül irányáron értékesítette a lakást, azóta is nagy örömmel gondolok vissza erre."

K. Roland

"Kaptam egy névjegykártyát Verától szerdán, pénteken eszembe jutott, hogy a nagybátyám szomszédja albérlőket keres. Szóltam az irodájuknak, felvették a kapcsolatot a szomszéddal, kiadták a lakást én pedig megkaptam a 30.000 forintomat. Örülök, hogy segíthettem. "

P. Barbara

Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-