Lakáspont Ingatlan közvetítő Iroda

Budapest, V. Szerb u. 17.

 

Igen Tisztelt Cég!

Alulírott, dr. S.P., ny. egyetemi tanár, szeretném kifejezni elismerésemet a Lakáspont Ingatlan-közvetítő Bp. V. Szerb utcai kirendeltsége munkatársai figyelmes munkájáért. 2014. januárjától adom ki az Önök Irodája segítségével  a Bp. I. Attila úti társasházban található két és fél szobás, Tabánra néző lakásomat, és tökéletesen meg vagyok elégedve az iroda alkalmazottainak munkájával.

A bérlő megtalálása és a bérleti szerződés megújítása (Molnár Piroska közvetítő igen dicséretes munkájának köszönhetően), illetve a bérlővel való kapcsolat fenntartása  (Béres Melinda) és a lakás kiadásával kapcsolatos adóügyek intézése (Stark Mónika) mindvégig kifogástalan volt, és lehetővé tette, hogy a most lejáró római egyetemi tanári munkám ideje alatt nem nekem kellett az otthoni lakásbérlettel kapcsolatos ügyek intézésével foglalkoznom, és budapesti tartózkodásaim alatt a közvetítő iroda összes munkatársa (így Pócs Katalin és Misnar Zsuzsa is) készségesen állt rendelkezésemre esetleges informálásomra és a bérlettel kapcsolatos ügyek intézésében, amiért még egyszer szeretném kifejezni elismerésemet és köszönetemet.

Tekintettel, hogy a lakás jelenlegi bérlője két év után nem kívánja megújítani a bérleti szerződést, az iroda munkatársai megígérték, hogy rövid időn belül megpróbálnak új bérlőket szerezni.

Abban a reményben, hogy továbbra is a Lakáspont Ingatlanközvetítő iroda segítségével tudom kiadni Attila úti lakásomat, küldöm szívélyes üdvözletemet.

Budapest, 2015. nov. 23.

S. P.

ny. egyetemi tanár