A honlapot a Lakáspont.hu Kft (1056 Budapest Szerb utca 17.) üzemelteti. A honlap elsődleges célja a cég hirdetéseinek megjelentetése az Interneten, a hirdetések gyors szűrése, ingatlanok kiválasztása, keresések elmentése későbbi felhasználásra.

A regisztrált felhasználók részére jelenleg az alábbi szolgáltatások érhetőek el:

 1. Kedvenc ingatlanok megjegyzése, a kiválasztott kedvencek megjelenítése másik számítógépen is, belépés után.
 2. Keresések mentése. Elmentheti az Ön által használt keresési beállításokat így később, a honlap ismételt megnyitásakor nem szükséges az összes keresési paramétert beállítani hanem egyszerűen előhívhatja korábbi keresését.
  Ha például egyszer beállítja, hogy az ötödik kerületben keres eladó lakást 20 és 25MFt közötti értékben ameliyk legalább két szobás, akkor ha ezt a keresést elmenti később egy gombnyomásra előhívhatja és megnézheti érkezett-e újabb, az Ön keresésének megfelelő ingatlan.
 3. Automatikus értesítés új ingatlanról. Ha Ön elmentette a keresését, kérhet automatikus email értesítést, ha egy új, az Ön igényeinek megfelelő ingatlan kerül rögzítésre a rendszerünkben.

Regisztráció

Regisztráció során az alábbi adatokat kérjük megadni:

Kötelezően kitöltendő mezők

 1. Felhasználónév. A felhasználónév megadásával tud belépni a honlapunkra. Ha személynevet használ felhasználónévként, a személynév kizárólag az Ön saját anyakönyvezett illetve igazolványávan szereplő neve lehet. Nem lehet felhasználónév márkanév vagy weboldal hivatkozás illetve obszcén, vulgáris kifejezés.
 2. Jelszó. A jelszónak legalább 6 karakter hosszúnak kell lennie és tartalmaznia kell kisbetűt, nagybetűt, számot. A jelszavakat kódolt formában tároljuk, nem áll módunkban visszaolvasni. Elfelejtett jelszó helyett kizárólag új jelszót tudunk készíteni.
 3. Email cím. Email címet a regisztrált felhasználók nem módosíthatnak. Ezt email-ben kérhetik az info@lpo.hu címen.

Nem kötelező mezők

 1. Teljes név
 2. Telefonszám
 3. Általános hírlevél. Amennyiben bejelöli hozzájárul, hogy a Lakáspont.hu Kft az Ön részére kereskedelmi célú hírlevelet küldjön. Ez a gyakorlatban nem jelent többet havi egy email-nél.

A regisztráció során egy email-t fog kapni, azzal erősítheti meg regisztrációs szándékát. Megerősítés után tud belépni a honlapra és használhatja regisztrált felhasználóinknak fenntartott szolgáltatásainkat.

Regisztrációját, hírlevél igényét bármikor törölheti.

Jelszavát megváltoztathatja illetve ha elfelejtette, kérhet újat.

Az Ön adatai a honlap nyilvános és más regisztrált felhasználók által látható részein nem jelennek meg. Ezeket kizárólat Ön és a Lakáspont.hu Kft arra jogosult munkatársai láthatják. Adatokat harmadik fél részére nem szolgáltatunk.

Egyszerűsített regisztráció

Bizonyos esetekben egyszerűsített regisztrációt is használunk. Ennek során elég az email címet és a nevet megadni. Ezek után létrejön a felhasználói fiók melynek belépési adatait email-ben küldjük ki.