Értékesítő pozíció

Budapesti, V., XIII. kerületi irodákkal rendelkező, 100%-ban magyar tulajdonosi hátterű, 15 éve ingatlanközvetítéssel és ingatlankezeléssel foglalkozó Cég keres bővülő csapatába értékesítő munkatársat, aki önálló munkavégzésre és döntéshozatalra képes.

 

Elvárt eredmények:
- az irodánkat felkereső ügyfelek érdekeit szem előtt tartva segítsen megtalálni az igényeiknek legjobban megfelelő ingatlant
- az irodánkat megbízó ügyfelek ingatlanjait biztonságosan és a legjobb áron értékesíteni, optimális idő alatt

A feladatok közé tartozik: megfelelő szakmai tudás elsajátítása után, jó kommunikációs képesség segítségével az ügyfelek bizalmának elnyerése, megbízási szerződések megkötése, egyedi terv kialakítása és használata az értékesítés elősegítésére, a tökéletes partnerek (vevők-eladók) megtalálása, a tárgyaló felek közötti közvetítés, a megrendelő igényei szerinti árajánlat adása, ügyintézés lebonyolítása, ügyvédi tárgyalásokon való aktív részvétel, az ügylet lezárása, az ingatlan szabályok szerinti birtokba adása.

Elvárásaink: minimum érettségi bizonyítvány, számítógép használata, az angol nyelv, más nyelvek ismerete előny.

Kiváló kommunikációs készséggel rendelkező személy jelentkezését várjuk, aki felelősséget vállal a munkájáért és a rábízott feladatokért, továbbá képes csapatban dolgozni. Fejlődni vágyik, eredményekben és hosszú távú munkahelyben gondolkodik, szereti a kihívásokat, és képes az „úttörő” munkára. A beilleszkedésére, betanítására és a további képzésekre figyelmet fordítunk. Képességek bizonyítása esetén lehetőség van vezetői pozíció betöltésére.

Amennyiben érdekli egy kihívásokkal teli izgalmas lehetőség, akkor küldje el hozzánk fényképes önéletrajzát és rövid motivációs levelét a admin@lpo.hu e-mail címre!