Nincsenek a hirdetéshez csatolható jó fotói az ingatlanáról? Ingyen készítünk fényképeket a lakásáról.

A Lakáspont Ingatlanközvetítő irodánál Budapest belvárosában dolgoznak gyakornokok, akik az ingatlan fotózást tanulják. Most kezdték az ingatlan fotózást tanulni, és az a feladatuk, hogy az ingatlan valós állapotát tükröző képeket készítsenek. Ha az Ön hirdetéséhez nem mindenről van csatolva fénykép, mert nincs velük megelégedve vagy egyáltalán nincs fénykép, mi tudunk segíteni. Tudja, hogy az érdeklődők mindig előtérbe helyezik azoknak a hirdetéseknek a megtekintését, amelyekhez van csatolva fénykép? A vizes helyiségek (konyha, fürdőszoba) megmutatása nagyon fontos egy hirdetés szempontjából. Megengedné, hogy készítsünk fotókat az Ön részére?

E-mailben küldjük Önnek, és feltehetné a hirdetéséhez.

Ingyenes ingatlan fotózás Lakáspont ingatlan

*: Kötelező mező
Adatok elküldése

Legfontosabb tapasztalatok

„Egy ingatlanos olyan szemmel készít képeket, ahogy szerinte be kellene mutatni az ingatlant. Nagy segítség volt a szakértelme, legközelebb is kérni fogom, hogy jöjjenek ki fényképeket készíteni.”

"Tényleg nagyon jó képeket kaptam, és sok tanácsot ingatlanos szemmel nézve a lakásomat."

Nincs alaprajz, amit a hirdetéshez csatolhatna?

Segítünk elkészíteni az alaprajzot!

A Lakáspont Ingatlanközvetítő irodánál dolgozó gyakornokok, akik az ingatlan fotózást tanulják, amennyiben igényli, lézeres mérővel vissza tudnak menni, és lemérik az ingatlanát. További részletekért érdeklődjön kollégánknál.

Legfontosabb tapasztalatok

"Egyszerű, gyors, és pontos. Fantasztikus volt látni, hogy ingatlanos szakmai szemmel pár perc alatt átlátta az egész lakást. Egy üres papíron lerajzolta a falakat, és egy lézeres mérővel ellenőrizte, hogy pontosan milyen távol vannak egymástól. Fél órán belül tökéletesen tisztában voltunk a lakás méreteivel."

 

"A legtöbb nézelődő csak akkor válik valódi érdeklődővé, sőt vevővé, ha kap egy pontos alaprajzot."

Nincs még Energetikai Tanúsítványa?

Az ingyenes fényképezést követően, mivel már felmértük a lakást, könnyen elkészíttethető az Energetikai Tanúsítvány!

A Lakáspont Ingatlanközvetítő iroda mindenben kérdés megválaszolásában és minden szükséges dokumentum beszerzésében segít az ügyfeleinek: tulajdoni lap, 0-s igazolások, törlési engedélyek, energetikai tanúsítvány, társasházi alapító okirat...Pl. az energetikai tanúsítvány elkészíttetése kötelező minden eladott ingatlannál (a számát bele kell írni az adásvételi szerződésbe), illetve a 4 hónapnál hosszabb távra kiadott lakásoknál. A hirdetésekben is fel kellene tüntetni a számát. Nincs rá szankció, ami azt jelenti, hogy amennyiben valaki nem csináltatja meg, nem tünteti fel, nem jár érte büntetés, pl. a hirdető oldalak engedik a nélküle történő hirdetést, de hivatalosan el kell készíttetni. Minden Energetikai Tanúsítványnak egyedüli HET betűjellel kezdődő számmal rendelkezik. Egy központi adatbázisban le lehet ellenőrizni, hogy van-e egy ingatlannak már elkészített Energetikai Tanúsítványa. (További információkat megtalálja a lakaspontingatlan.hu honlap Ingatlan tudástárában)

E-mailben akár pár órán belül elküldjük a HET számot, és személyesen maximum 1-2 napon belül átveheti a papír alapon kinyomtatott tanúsítványt is.

Legfontosabb tapasztalatok

„Amennyiben profi ingatlanossal van dolgunk, tényleg csak egyszer kell felmérnie az ingatlanunkat. Már előre, a lakás felvételénél tájékoztatott arról, hogy az Energetikai Tanúsítvány mit jelent, és milyen adatok szükségesek az elkészítéséhez, így nem kellett aggódnom, hogy bármikor elkészíttessem, amikor szükséges. Tényleg nagy segítség volt.”

 

Amennyiben szeretné kérni szolgáltatásainkat, kérjük hívja kollégánkat a +36 70 384 5289-es telefonszámon!