A Lakáspont Ingatlan kollégája értékesített egy ingatlant Budapesten egy társasházban. Az eladás nagyon jól sikerült, elégedett volt mind a tulajdonos, mind a vevő. Mire az ügyvédnél találkoztunk,

és a felek aláírták az adásvételi szerződést, már minden részletet letisztáztunk, így kevesebb, mint egy óra alatt végeztünk az aláírással is. Pont a birtokbaadáskor, mikor találkoztunk az eladóval a ház előtt, összefutott a volt szomszédjával. Amikor a szomszéd megtudta, hogy ingatlanos közreműködésével sikerült értékesíteni e lakást, elkezdett dicsekedni. Ő meghirdette egy ingatlanok hirdetésével foglalkozó oldalon a lakását, és 3 nap alatt eladta. Szóval szerinte nem volt szüksége ingatlanosra. Igaz, hogy még mindig nem sikerült minden részletet tisztázni, és csaknem 3 órát tartott a szerződéskötés, amikor is többször összevesztek, mert nem értettek egyet bizonyos dolgokban, ezért nem is beszélték meg előre, mégsem ez volt a legfontosabb információ, amit megosztott velünk, hanem az ingatlan ára. Kiderült, hogy több mint 1 millió forinttal kevesebbért adta el az ingatlanát, mint a Lakáspont Ingatlan kollégája által értékesített ingatlan ára. Így a mi általunk képviselt ügyfél, még az ingatlanközvetítői jutalék kifizetése után is több pénzt tudhatott magáénak, mint a szomszédja, és minden, az értékesítéssel kapcsolatos terhet levettünk a válláról. Elégedetten, boldogan adta át a kiürített lakást az új tulajdonosnak.

Remélem sikerült hasznos információt kapnia a fenti írásomból, ha bármilyen kérdése van, amit szakértőnk megválaszolhat, kérem, küldje el az admi@lpo.hu címre. Rövid időn belül válaszolunk rá.

 

Köszönettel:

Stark Mónika
Lakáspont