Mi kell ahhoz, hogy valaki jó ingatlanos legyen, és valóban tudjon Segíteni? Természetesen az első, ami a legfontosabb, a szakértelem, és a kitartás….

az ingatlanközvetítéshez hatalmas kitartás szükséges, mint a maraton lefutásához

De, hiába van meg a szakértelem, ha valaki nem igazán másnak akar segíteni, azt akarja eladni, amit neki el kell, és nem is érdekli, hogy Önnek valójában mire is van igazán szüksége. Azzal, a Lakáspont Ingatlan ügyfele igazán meghallgatja az ügyfeleit, kialakul egy kép, hogy mi az amit igazán tud és érdemes is ajánlani. Manapság nagyon nehéz megbízást szerezni, így minden ingatlanos boldog, ha megbízzák, és remélhetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy értékesítse is azt a legrövidebb időn belül. Szerintünk nagyon fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő vevőt, aki tényleg jól fogja érezni magát abban a bizonyos ingatlanban. Ezért dolgozunk. Mentorom, tanárom Pongor Juhász Attila szavaival élve: „Azt add el, amire szüksége van, de azt szállítsd, teljesítsd, amit valójában akar”. És ezek a nagy dolgok. A képeken nagyon nehéz egy ingatlant bemutatni, ezért érezni kell, hogy ha majd az életben látja Ön a bemutatott ingatlant, bele fog szeretni, de ehhez elengedhetetlen a mi figyelmünk Ön felé, és az Ön bizalma felénk.

Remélem sikerült hasznos információt kapnia a fenti írásomból, ha bármilyen kérdése van, amit szakértőnk megválaszolhat, kérem, küldje el az admin[a]lpo.hu címre. Rövid időn belül válaszolunk rá.

 

 

Köszönettel:

Stark Mónika
Lakáspont