Tárgy: ajánlhatok egy jó ingatlanost?

Kedves Barátom!

Hatalmas szerencse ért, amit szeretnék megosztani veled. El szerettem volna adni a lakásomat, és már mindennel próbálkoztam.

A múlt héten éppen a Jászai Mari térnél voltam, mikor valaki a téren a kezembe adott egy kártyát, amin egy, a közelben lévő ingatlan irodát ajánlott, 30.000 Ft tippadói kuponnal a névjegy hátulján. Mivel volt egy kis időm, azonnal felkerestem Őket. Alig pár lépésre voltak, a Tátra utca 15b. szám alatt lévő házban.

Nagyon kedves hölgyek fogadtak, és azonnal a segítségemre siettek. Megnézték a rendelkezésre álló hirdetéseket, a fényképeket, az alaprajzot, elemezték a lakásom árát, és azt tanácsolták, hogy had nézzék meg személyesen. Meg is beszéltünk egy időpontot. Mivel a saját lakásomat már nem tudtam ajánlani, felajánlottak egy ingyenes ingatlan fotózást és egy lézeres mérővel elkészített precíz alaprajz elkészítését.

Másnap kijöttek felmérni a lakásomat. Kiderült, hogy a lézeres mérővel készült alaprajz sokkal "csábítóbb", mert az általam készített alaprajzon csak virsli szobák voltak :-(. A fényképek sötétek voltak, homályosak, és a környékről és a házról nem is készítettem fotókat. Mivel minden ingatlanosnak eddig átküldtem a képeket, így az összes ingatlan hirdetés hasonlóan siralmas volt. A többi ingatlanos arra sem vette a fáradtságot, hogy megnézze élőben a lakást, nagyon kényelemesen elfogadták az én anyagaimat.

Azonnal megbíztam őket, hogy foglalkozzanak a lakásom értékesítésével. Náluk még a hirdetésre sem volt szükség, olyan ügyfélkörrel rendelkeztek, akik pont olyan lakást kerestek, mint az enyém volt. 1 héten belül megkötöttük az adásvételi szerződést. A szerződés nagyon bonyolult volt, mivel hitelem is volt az ingatlanon. Így a vevőm először a hitelemet egyenlítette ki. Az ingatlaniroda nem ellenkezett az ellen, hogy majd csak az ügylet végén kapják meg a jutalékukat, ebben is nagyon rugalmasak voltak. Az ügyintézés első osztályú volt, mindenre gondoltak. Még az ügyvédet is ők biztosították a vevőnek, mert nem volt ingatlan specialista ügyvédje.

Amennyiben Te is hasonló problémával küzdesz, keresel vagy éppen kínálsz ingatlant, szívből ajánlom a Lakáspont Igatlan egész csapatát. Budapest belvárosában több helyen is van irodájuk és csupa szívvel lélekkel foglalkoznak az ingatlanokkal. Öröm velük együtt dolgozni, mert úgy érzed, hogy egy védőháló van alattad.

Ölel barátod:
Kálmán