Lakáspont - belváros specialista ingatlaniroda

H 1056 Budapest Szerb u. 17. tel: (06-1)-317-8711
H 1136 Budapest Tátra u. 15/b. tel: (06-1)-320-9965
Ingatlan keresés
  • Eladó ingatlanok
  • Kiadó ingatlanok
Eladó ingatlanok:
43
db eladó ingatlan
KeresésAlaphelyzet
Ingatlan ár
MFt -
MFt
Alapterület
m2 -
m2
Szobák száma
-
Az ingatlan típusa
Budapesti ingatlanok
Összes budapesti kerület
Kiadó ingatlanok:
27
db kiadó ingatlan
KeresésAlaphelyzet
Bérleti díj
Ft -
Ft
Alapterület
m2 -
m2
Szobák száma
-
Az ingatlan típusa
Budapesti ingatlanok
Összes budapesti kerület
Az ingatlan jelenleg nem aktív.
1.
ref:7222

Eladó lakás 1061 Budapest Király utca 94m2 124,9M Ft

Néhány ingatlan a legfrissebb kínálatunkból:
1. ref:H643

Eladó ház 2234 Maglód Bata Ferenc

Vidék
188m2
64,9MFt
Eladó Több Generációs Családi Ház Maglódon Csak 25 km-re Budapesttől! Eladósorba került egy kivételes adottságokkal rendelkező, két generáció számára is tökéletes családi ház, Maglód csendes, nyugodt utcájában, mindössze 25 km-re, autóval 30 percre Budapesttől. A nyugalom szigete, mégis kiváló közlekedési lehetőségekkel! Főbb jellemzők: Kétszintes otthon: Az alsó szint 100 nm-es Kádár-kocka, míg a 2004-ben kialakított tetőtéri felső szint hasznos alapterülete 88 nm. A külön bejáratú, külső lépcsőn megközelíthető felső szint tökéletesen elszeparált, így ideális megoldás akár több generáció együttélésére is. Modern kialakítás: A felső szint fiatalos burkolatokkal, cserélt műanyag ablakokkal és korszerű réz elektromos vezetékekkel lett felszerelve. Tágas élettér: Az alsó szinten két nagyméretű szoba, egy hatalmas, étkezővel egybekötött konyha, egy fürdőszoba WC-vel, valamint egy dolgozószobaként is használható, tágas kamra található. A felső szinten két hálószoba, egy amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba külön WC-vel, és egy praktikus dolgozó- vagy gyerekszoba várja új lakóit. Rugalmas fűtési lehetőségek: A pincében egy vegyes tüzelésű kazán működik a hideg időben, amely az alsó szintet fűti, illetve egy cirkó kazán is ki lett építve, amely mindkét szintet befűti, biztosítva ezzel a maximális komfortot. Nagy telek: A 863 nm-es telek bőséges helyet kínál a szabadtéri tevékenységekhez. Található itt egy melléképület, egy fúrt kút, valamint pince és műhely is. A bejáratnál egy fedett garázs kapott helyet, amely akár egy nagyobb terepjáró befogadására is alkalmas. Közlekedés: A buszmegálló (Maglód, Jókai utca, 504, 505, 506, 508 és a 509-es buszok) mindössze 3 perc sétára van, ahonnan 55 perc alatt Budapestre érhetünk. A vonatmegálló gyalogosan 15 perc alatt kényelmesen elérhető. Közel mindenhez: Boltok, posta, megújult orvosi rendelő, Auchan minden, amire szüksége lehet, a közelben megtalálható. Ez a ház tökéletes választás mindazok számára, akik tágas, jól felszerelt otthont keresnek egy nyugodt, mégis könnyen megközelíthető környezetben. Irányár: 64,9 M Ft. További információért, vagy megtekintési igény esetén, várom jelentkezését! Berkes Krisztina 06 30 708 7884
2. ref:6685

Eladó lakás 1056 Budapest Molnár utca

V.
70m2
84,9MFt
IRODÁNAK, RENDELŐNEK ÉS OTTHONNAK IS IDEÁLIS VÁLASZTÁS A BELVÁROSBAN! Budapest V.ker. a belváros szívében a Molnár utcában rendezett, építészetileg szép ház magasföldszintjén eladó 70 nm-es, 2,5 szobás, jó állapotú lakás. A két nagy utcai szoba külön (fürdőn keresztül) és egymásba is nyílik. A fél szoba a ház csendes belső udvarára néz. Konyha beépített bútorokkal gépesítve van, mely a vételár részét képezik. Egyéb bútorok megbeszélés tárgya. Fürdő sarokkádas, WC külön. A lakás nagyon kellemes, jó hangulatú, otthonos. Az otthon és melegét és meleg víz szolgáltatást egy 4-5 éves, megbízható cirkó biztosítja. A nyílászárok cserélve lettek jó minőségű hő és hangszigeteltekre, a bejárati ajtóval együtt. A lakás könnyen átalakítható a mai modern igényeknek megfelelően amerikai konyhás nappali + 2 külön nyíló háló szobássá, kellemesebb életteret biztosítva az ott élőknek. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló: a patinás Váci utca elegáns üzleteivel és szórakozóhelyeivel mindössze egy perc sétára van, míg a híres Fővám téri Vásárcsarnok is könnyen elérhető. A Duna-part pedig csupán 5 perc sétára található. Az ELTE, a Corvinus és a Pázmány Péter Egyetem közelsége miatt a lakás kiváló befektetési lehetőség, hiszen gyorsan és könnyen kiadható. Központi elhelyezkedésének köszönhetően irodának vagy rendelőnek is tökéletes választás, hiszen a város minden pontjáról könnyen megközelíthető. Érdemes megtekinteni ezt a lakást, hiszen itt valóban értékálló ingatlanhoz juthat! Közös költség: 16.000 Ft/hó + vízóra. Eladási ár: 84,9 millió Ft. Érdeklődni a következő telefonszámon lehet: +36 70 384 5302.
3. ref:6577

Eladó lakás 1155 Budapest Wysocki utca

XV.
116m2
91MFt
Új Építésű lakás eladó a XV. kerületben Autóbeállási Lehetőséggel! https://www.youtube.com/watch?v=VEtIle2yaA8 Üdvözöljük Rákospalotán, a XV. kerületben, ahol egy 116 nm-es, hagyományos technológiával épült, új építésű lakás várja új tulajdonosát! Az ingatlan minőségi kivitelezése és modern felszereltsége garantáltan magával ragadja majd Önt! Kiemelkedő Jellemzők: Tágas és napfényes nappali elszeparált konyhával. Teljesen külön nyíló, körbenapozott hálószobák. Nagyon tágas, ablakos fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel. Energiahatékony házközponti fűtés padlófűtéssel. Nyári hűség KLÍMA berendezéssel. Biztonságos lakókörnyezet: zárt lépcsőház, minőségi biztonsági bejárati ajtó, riasztó. Praktikus Elosztás: Az ingatlan kiválóan alkalmas nagy családoknak és azoknak, akik szeretik a tágas tereket. Kiemelt információk: Udvari kocsibeálló a lakáshoz. 2023-as modern épület, 4 lakásos, lift nélküli. Beruházó megbízható referenciákkal. TEHERMENTES, CSOK és HITEL igénybe vehető. Közlekedés és Infrastruktúra: A környék kiválóan ellátott, a közelben kis bolt található, és könnyen megközelíthető a városközpont és a M3-as autópálya. Vonatkozó Információk: Eladási Ár: 91 millió Ft. Érdeklődni: +36703845302 Legyen Ön a XV. kerület új lakója ebben a modern otthonban! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!
4. ref:H648

Eladó ház 1142 Budapest Tengerszem utca

XIV.
95m2
94,9MFt
Eladó ikerházfél lakhatásra, ügyvédi megosztással, irodai célra vagy cégközpontnak a XIV. kerületben, Zugló szívében! Költözésre kész, 95 m-es ingatlan Zuglóban, kiváló elrendezéssel és fiatalos kialakítással, egész nap világos DK-i fekvéssel várja Önt! Ha Ön egy költözésre kész, felújítást nem igénylő ingatlant keres, ez a 95 m-es, költözhető ikerházfél ideális választás. Az ingatlan tisztasági festést követően beköltözhető. Tágas, amerikai konyhás nappali (48 m) ideális helyszín családi összejövetelekhez vagy baráti társaságok fogadásához. Közvetlenül tolóajtós erkélyajtón át jutunk a 31 nm-es, árnyékolóval felszerelt teraszra, ahol egy hangulatos reggeli vagy egy nyári grillezés, napozás is kellemes kikapcsolódást biztosít. Igény szerint a konyha szeparálható, leválasztható, ha valaki nem szereti a nyitott konyhás megoldást. A beépített bútorok a vételár részét képezik. Két külön bejáratú hálószoba, mely biztosítja a privát szférát, ablakai a csendes, virágos teraszra néznek. Beépített, elegáns gardrób segíti a rendszerezést. Kádas, ablakos fürdőszoba WC-vel, valamint külön vendégmosdó, mindkettő ablakos, jól szellőztethető. Gondosan karbantartott kert, amely ideális hely a pihenéshez, grillezéshez, napozáshoz vagy baráti beszélgetésekhez a friss levegőn Kiváló állapot és bővítési lehetőség: Az ingatlan 881 nm-es telken osztozik a mellette álló ikerházzal, így az ingatlan ügyvédi megosztással kerül értékesítésre, 2008-ban épült, jó állapotú, cseréptetős, beton födémes, egyszintes, és világos. A tetőtér beépíthető, így további bővítési lehetőségeket kínál. Természetes minőségi fa nyílászárók vannak,redőnnyel, szúnyoghálóval ellátva, melyek jól szigetelnek. Az otthon melegét és a meleg vízszolgáltatást cirkó biztosítja. A nyári kellemes hőérzetről központi beépített klíma gondoskodik. Kisebb autó részére elektromos kapuval ellátott zárt garázs van és külön egy fedett autóbeálló. Elhelyezkedés és közlekedés: A környéken minden fontos szolgáltatás (iskola, óvoda, pékség, Spar) megtalálható. A belváros könnyen elérhető az M3-as autópálya bevezető szakaszán keresztül, illetve a Mexikói úti metróállomás és a trolibuszjáratok is gyors közlekedési lehetőséget biztosítanak. Tehermentes ingatlan, birtokba adása (60-90 nap) Irányár: 94,9 M Ft. Érdeklődni: +36 70 384 5302
5. ref:7221

Eladó lakás 1131 Budapest Szent László út

XIII.
58m2
120MFt
Eladásra kínálunk két lakást a 13. kerületben, a Szent László utcában, közel a Vasúttörténeti Parkhoz. Az ingatlannak a Tatai utcáról is van bejárata. Lakások jellemzői: I.: 58 nm összkomfortos, hozzá tartozó 600 nm telekkel, melynek irányára 175 M Ft. II.: 43 nm összkomfortos, hozzá tartozó 425 nm telekkel, melynek irányára: 120 M Ft. Ez a két lakás kiváló lehetőséget nyújt különféle intézményi célokra alkalmas telekkel, mely összesen 1025 nm , és kb. 31 x 33 méteres. Ha felkeltette érdeklődését, és bővebb információkra van szüksége, kérjük, keressen minket bizalommal a o67o4oo8oo8 telefonszámon.
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ